|
Filmik reklamujący GS |
| Autor |
Wiadomość |
Heros

|
Wysłany: 2010-05-13, 01:44
|
|
|
| Cytat: | | Więc pracę nie będą zbyt szczegółowe, a w przypadku takiego SS czy HM może to sprawiać pewne problemy przy tak ograniczonym polu manewru jakim będzie rozmiar kartki. |
Wystarczy mi praca +/- takiego kalibru, jak ta z kościołem (myślę, że to jest A4, nie? :>).
Co do fotek - jakość styka, żaden problem. W kwestii fotografii jestem zielony jak szczypiorek na wiosnę, więc zapytam - czy jeżeli będę przybliżał rysunek (wiem, zależy od tego, jak mocne to będzie przybliżenie), to czy obraz straci na jakości lub będzie rozpikselowany? Pytam za wczasu, bo nie chcę być później w ciężkim szoku ;>.
Pzdr. |
|
|
|
 |
~Badyl
Soul Hunter

|
Wysłany: 2010-05-13, 14:31
|
|
|
Rysunek tego kościoła jest w formacie B2 (50x70cm) czyli jakieś... 6 razy większy niż format A4. Co do fotek to to zależy ale pikselować się nie powinien, oczywiście jeśli użyjesz formatu w jakim go dostarczę.
W takim razie jeśli zdjęcie Ci odpowiada (znaczy jakość) to bardzo mnie to cieszy. W takim wypadku moje ograniczenia ulegają rozwiązaniu. Taka perspektywa bardziej mi odpowiada.
Pozdrawiam! |
_________________ Koniec, finisz.
Po co płacz i skrucha?
Płomień chwili,
Wolność złap i nie daj się oszukać.
[My deviant] |
|
|
|
 |
» Drax
Kenpachi

Karta Postaci
Postać: Seiji Hayashi
|
|
|
|
 |
~Badyl
Soul Hunter

|
Wysłany: 2010-05-14, 21:13
|
|
|
Dobra, a więc kierując się opisami różnych lokacji w grze, pokażę wam szkic Centrum Taktycznego, które nieco zmodernizowałem. Oczywiście wszelkie uwagi mile widziane, może ktoś ma jakiś ciekawszy pomysł na to jak ukazać tę lokację? Chętnie wysłucham.
- Centrum Taktyczne
(komentarzyk: tych wierz w koło kopuły ma być tyle ile jest dywizji)
A właśnie. Może zamiast ukazania całości SS i HM w jednym rysunku, może by tak wykonać każdy budynek oddzielnie? Oczywiście taki zabieg potrwa znacznie dłużej.
Pozdrawiam! |
Po co płacz i skrucha?
Płomień chwili,
[My deviant] |
|
|
|
 |
Heros

|
Wysłany: 2010-05-15, 00:11
|
|
|
Jako, że to szkic, to się nie czepiam (w kwestii szczegółów, nierozbudowanej pracy), bo to nie ma sensu.
Co do Twojej sugestii - wolę mimo wszystko ukazanie SS i HM, nie ma czasu na pieprzenie się z tym, jak z dziewicą, a ja niedługo mam sesję (właściwie to od jutra rana się uczę) i przez 2 tygodnie będę się czuł niczym gej wyruchany przez murzyna. |
|
|
|
 |
~Badyl
Soul Hunter

|
Wysłany: 2010-05-15, 22:56
|
|
|
Mam tylko jedną obawę... wśród natłoku różnych budowli jakie mieszczą się w SS, może nie udać mi się zmieścić wszystkich na jednym rysunku. Stąd moje pytanie o to czy można narysować każdy budynek oddzielnie.
Pozdrawiam! |
Po co płacz i skrucha?
Płomień chwili,
[My deviant] |
|
|
|
 |
Heros

|
Wysłany: 2010-05-16, 11:31
|
|
|
| Nie musisz zmieścić wszystkich, to byłaby głupota. Lepiej wybrać jeden "fragment" miasta/charakterystyczny budynek dla SS i go narysować. |
|
|
|
 |
~Badyl
Soul Hunter

|
Wysłany: 2010-05-16, 20:53
|
|
|
Skoro tak, to nie będzie problemu i w niedługim czasie ukaże się rysunek dla lokacji SS.
Pozdrawiam! |
Po co płacz i skrucha?
Płomień chwili,
[My deviant] |
|
|
|
 |
Heros

|
Wysłany: 2010-05-25, 23:20
|
|
|
Sesja zaczęła sie na dobre (już chodzę jakbym przećpał ostatnie 2 lata x[), więc lojalnie uprzedzam - wszystkie Wasze propozycje/ocenianie/gadki (nie zrozumcie mnie źle) będę miał baaaaardzo głęboko w zadzie. Za 2 tygodnie pogadamy :P.
A...i gdyby ktoś się czepiał - w Warcrafta rozegrałęm słownie 5 gier...w tym musiałem z 5 wyjść pod koniec, bo musiałem się uczyć i x3 krotnie przekroczyłem czas na leniwienie się, a jeżeli JA już sam sobie odmawiam przyjemności dla sesji, to jest cenzura hardkor (całe szczęście, że dopiero za rok będzie znowu taki dżihad, sesja zimowa będzie lajtowa :P). |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
katalog stron internetowych